Четверг, 28 марта, 2024
Здоровье
01.10.2020

Богдан Чорній: У Києві за підтримки команди Кличка побудована найсучасніша лікарня в Україні

Сьогодні мер Віталій Кличко та заступник генерального директора КП «Київське інвестиційне агентство» кандидат у депутати від партії «Удар» по Оболоні Богдан Чорній відвідали нову лікарню, побудовану в рамках співпраці інвестора і міської влади. Даний проект вдалося реалізувати за підтримки команди мера. Чотири роки тому відбувся інвестиційний конкурс. Цього року розпочалися роботи на комплексі, а вже кілька днів тому в клініці було відкрито стаціонарне відділення для лікування пацієнтів з COVID-19.

Новий корпус клініки «Оберіг» на вул. Зоологічній, 3 — це:

— 560 нових робочих місць і майже 1 млрд грн інвестицій;

— 91 ліжко в трьох стаціонарних відділеннях;

— 31 кабінет поліклінічного прийому і чотири операційні;

— діагностичне, ендоскопічне і відділення променевої терапії;

— єдина приватна клініка, де доступна трансплантація печінки;

— ультрасучасна апаратура для операцій будь якого рівня складності;

— навчання кращих спеціалістів і можливість практики інтернів з університету ім. Богомольця.

Новий корпус клініки — найбільш енергоефективний серед усіх лікарень в Україні. Це перша медична будівля в державі, яка має категорію енергоефективності «В».

За словами гендиректора клініки «Оберіг» Віктор Рибчук, наступні п’ять років клініка заплатить державі понад 400 млн грн. податків.

 «КП «Київське інвестиційне агентство» — це комунікатор між містом та бізнесом. Наше завдання – залучати приватні кошти для реалізації міських проектів у різних сферах. Саме завдяки реалізації інвестиційних проектів було збудовано сучасну медичну клініку «Оберіг». І це далеко не останній проект, який ми робимо на благо Києва та Оболонського району! Працюємо далі, працюємо УДАРно!» — повідомив кандидат у депутати від Оболоні Богдан Чорній.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.