Пятница, 29 марта, 2024
Киевские новости
01.10.2020

Ганна Іщенко: Депутати Київради не повинні ігнорувати буденні проблеми киян

Кандидат до Київради від партії «Слуга Народу» Ганна Іщенко закликала виборців оцінювати програми кандидатів не за ефектними абстрактними обіцянками, а за конкретними пропозиціями вирішити буденні питання.

«Хто з кандидатів вирішуватиме нудні і буденні питання киян? Читаю ці всі креативні та інноваційні програми, і постійно ставлю собі це запитання. Всі обіцяють займатися «високими матеріями», але чи зустрічали ви когось, хто пообіцяє зробити для вас щось звичайне?» – написала Ганна Іщенко на своїй офіційній сторінці.

Кандидат наводить низку буденних питань, які стосуються контролюючих функцій представника міськради.

Наприклад, проконтролювати, щоб після чергового ремонту тепломереж монопольний підрядник повернув на місце асфальтове покриття, а не лишав яму на 5 років, позбавивши весь будинок місць для паркування чи навіть проїзду.

Або стежити за виконанням зобов’язань комунальних підрядників. І штрафувати обслуговуючі компанії, які несвоєчасно виконують ту роботу, за яку ми платимо. Класно було б принаймні зробити сервіс, де ти міг би залишити скаргу на такого підрядника і ініціювати перевірку його роботи.

Ще було б добре нарешті заварити сміттєпроводи старих будинків і організувати – !по-справжньому! – сортування сміття.

Щоб проблемні місця поремонтували раз і назавжди, а не латали їх двічі на рік.

А коли ремонтують дорогу – покрутили головою праворуч/ліворуч і відремонтували ще й тротуар.

Усе це – завдання місцевої влади та відповідних служб, які працюють в районі, переконана Ганна Іщенко.

«Зараз я проводжу багато зустрічей із людьми і багато виборців вважають, що все це – винятково завдання депутата. Депутати справді повинні сприяти виконанню функцій комунальників, але не виконувати їх за комунальну службу», – відзначає Ганна Іщенко.

Кандидат також навела приклади оперативної роботи комунальних служб, які за проханням її команди оперативно долають наслідки вчорашнього урагану на Печерську.

«Ми вдячні співробіникам комунальних служб за співпрацю, оперативне вирішення надзвичайної ситуації і зробимо усе, щоб забезпечити «комунальників» усім необхідним для їхньої роботи!» – пообіцяла Ганна Іщенко.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.