Пятница, 19 апреля, 2024
Власть
02.10.2020

Богдан Чорній розповів, що дозволяє Києву отримувати чималі інвестиції

Віталій Кличко свідомо обрав для себе служіння рідному місту, обрав непростий шлях та не надто вдячну роботу, при цьому поставивши на кін найголовніше, що він має, – свою репутацію.
Про це в інтерв’ю журналістам Svoboda.UA розповів кандидат до Київради від команди УДАР Богдан Чорній.

Саме під всесвітньо відоме ім’я мера Віталія Кличка та під його репутацію йдуть сьогодні до Києва чималі інвестиції, запевнив Богдан Чорній.

«Він став для мене взірцем, і я радий та гордий бути членом команди Кличка, команди УДАРу, – додав Чорній. – Адже ніякий лідер не зможе зробити нічого, якщо біля нього не буде дієвої команди. Ми маємо підтримувати мера Віталія Кличка – щоб успішно реалізовувати проєкти покращення життя киян».

Наразі мер та його команда стоять перед складними викликами, які створила пандемія COVID19.
«Першочергові завдання сьогодні – захист киян під час пандемії та підтримка населення в усіх питаннях, пов’язаних з наслідками карантину. І треба думати про відновлення і підтримку економіки Києва після карантинного спаду, планувати та здійснювати спеціальні програми для малого та середнього бізнесу. Окремо відзначу, що УДАР йде на вибори самостійно та окремо від будь-яких політичних сил, які бажали би використати ім’я та авторитет Віталія Кличка», – заявив кандидат.

Довідка: Богдан Чорній, корінний киянин, з лютого 2012 року працює на посаді заступника генерального директора КП «Київське інвестиційне агентство». Закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю «Економіка підприємства». Тричі стажувався в США за програмами студентських обмінів. Кандидат економічних наук.



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.