Пятница, 19 апреля, 2024
Здоровье
07.10.2020

П’ять безкоштовних обстежень грудей у «рожевий жовтень»

Онко Консалтинг Центр приєднався до ініціативи Благодійного фонду «Квітна»щодо попередження розвитку раку молочної залози у українок. Свою співпрацю фонд і медичний центр почали із розіграшу п’яти безкоштовних маммологических обстежень — УЗД/мамографія (враховуючи рекомендації) і консультація лікаря.

Жовтень — місяць обізнаності про рак молочної залози, який ще називають «рожевим жовтнем».

«Рожевий жовтень» БФ «Квітна» починає із розіграшу п’яти мамологічних обстежень у залежності від віку переможниць: жінки до сорока років зможуть пройти УЗД, а після сорока — мамографію, а також отримають консультацію мамолога. Обстеження пройдуть в Онко Консалтинг Центрі — сучасному медичному центрі, який проводить повний цикл діагностики онкологічних захворювань.

Розіграш п’яти обстежень пройде на офіційних сторінках БФ «Квітна» в Facebook та Instagram, а для участі необхідно:

У понеділок, 12 жовтня, Фонд збере всі коментарі в Facebook і Instagram і за допомогою Random.org обере п’ятьох переможниць.Незалежно від перемоги у конкурсі кожна жінка упродовж жовтня може пройти обстеження в Онко Консалтинг Центрі зі знижкою 30%.

Дана кампанія, що не має вікових обмежень для жінок, подарує можливість кожній пройти то обстеження, яке їй рекомендовано. Кампанія допоможе привернути увагу максимальній кількості українок до проблеми онкології грудей і пропаганді профілактики захворювання.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.