Пятница, 29 марта, 2024
Киевские новости
08.10.2020

За фактами нападу на агітаційні палатки кандидата до Київради Конопелька Миколи відкриті кримінальні провадження

Вже котрий день у Дарницькому районі невідомі трощать і ламають агітаційні намети кандидата у депутати Конопелька Миколи, який балотується до Київради від партії «Слуга народу» по Дарницькому району.

Такий підхід недобросовісної конкуренції свідчить, що у політичних опонентів партії «Слуга народу»немає ніяких аргументів проти нових політиків, які хочуть змінити місто на краще. Видно, що комусь дуже заважає кандидатура кандидата.

«Моїй команді відомо, що проти мене особисто і проти нашої політичної сили готуються провокації. Нам відомо, що конкуренти будують сітки із підкупу виборців, і цю інформацію ми передали до правоохоронних органів. Ми не збираємося терпіти недобросовісної конкуренції і не просто лякаємо, а діємо і покараємо винних. Слідство триває!» — заявив Микола Конопелько.

Команда Конопелька активно співпрацює з правоохороними органами. Було відкрито кримінальне провадження за фактами нападу на агітаційні палатки кандидата. Тривають оперативні дії та перевірка всіх фактів про підготовку провокацій.



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.