Суббота, 20 апреля, 2024
Новости
14.10.2020

Михайло Терентьєв розповів, чому обрав саме партію «Удар»

Михайло Терентьєв є кандидатом до Київради від партії «Удар» у Печерському районі.

Вперше Терентьєв став депутатом Київської міської ради у 2014 році. У той час на вибори «УДАР» і «Європейська солідарність» йшли разом. Було прийнято рішення зробити це об’єднання максимально європейським, щоб почати зміни в країні. У 2015 році всі сили об’єдналися в «Солідарність». Так було і на останніх парламентських виборах.

«Віталій Кличко — якийсь двигун. Завдяки своїм лідерським якостям він уміло збирає найсильніших і найсміливіших людей в одній команді. Все це для єдиної мети — зробити Київ краще. Моя ідеологія збігається з ідеологією партії лідера столиці, тому я знову вирішив приєднатися до нього. Ще у 90-х роках я спостерігав за боями Віталія Володимировича. Він був прикладом для наслідування. На той момент для мене існувало два кумира: Кличко і Шевченко. Вони обидва досягли надзвичайних результатів. Це сильно надихало і мотивувало мене. Спорт — як магніт. І Кличко — як магніт. Я так його називаю. Він як ніхто інший вміє залучити кошти в різні сфери життя нашої столиці», — пояснив свою позицію Михайло Терентьєв.

источник dnepr.ua



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.