Среда, 24 апреля, 2024
Киевские новости
15.10.2020

Михайло Терентьєв назвав головні результати своєї діяльності у Печерському районі

Свою депутатську діяльність кандидат у депутати Київради від партії «Удар» у Печерському районі Михайло Терентьєв паралельно поєднував з роботою директора комунального підприємства. Це дало йому змогу зробити дуже багато для міста та його мешканців.

Як депутат, Терентьєв багато займався питаннями житлово-комунального господарства, а як директор КП — працював над реконструкцією та капітальним ремонтом об’єктів соціальної інфраструктури. «Якщо взяти наш Печерський район, то ремонтні роботи були проведені у 7-й дитячій лікарні, 12-й лікарні та пологовому будинку №1.

У 530 житлових будинках поміняли вікна, більш ніж у 300 будинках зробили ремонти в під’їздах, відремонтували дахи 51 будинку, провели заміну асфальтного покриття прибудинкових територій та міжквартальних проїздів, змінили інженерні комунікації в будинках. І це не повний перелік робіт, які ми з командою зробили для жителів нашого району», — зазначив Терентьєв.

Також багато сил було вкладено у створення туристичного маршруту міста від Пейзажної алеї до арки Дружби Народів. Це зараз найулюбленіше місце для всіх киян і туристів.

«Ми продуктивно працювали з Віталієм Володимировичем, він завжди дбав про результат. Міг подзвонити пізно ввечері, щоб дізнатися, як йдуть справи на будівництві. Його цікавило все: чи привезли балки на об’єкт, чи змонтували сходи і так далі. Він вникав у всі деталі проекту. Моїм завданням було втілення проекту в життя. Тепер ми можемо з вами спостерігати за тим, що зроблено», — розповів Михайло Терентьєв.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.