Четверг, 28 марта, 2024
Здоровье
16.10.2020

Ганна Іщенко запропонувала, як підвищити якість медичних послуг за рахунок міського бюджету

Середня тривалість життя українців впродовж тривалого часу залишається найнижчою у Європі. Це спричинене багатьма факторами: екологія, відсутність доступної якісної медицини, брак медичних кадрів. Ця ситуація характерна для всієї України, і Київ не є виключенням.

У столиці склалася дійсно катастрофічна ситуація з отриманням медичних послуг. Попри всі анонсовані зміни мешканцям столиці часто доводиться оплачувати медпослуги зі своєї кишені. І не завжди ці послуги – належної якості.

Кандидат у депутати Київради від партії «Слуга народу» Ганна Іщенко впевнена, що існують реальні шляхи забезпечення надання якісних послуг киянам. І ці послуги будуть доступні для всіх верств населення.
Кандидатка запропонувала наступні кроки для покращення стану медичної сфери Києву за рахунок міського бюджету:

  • доплати і додаткові пільги для медиків;
  • нові програми догляду для малозабезпечених;
  • розширення програми “Доступні ліки”.

«Як адвокат киян я зроблю усе можливе, щоб захистити ваші права не лише у юридичній сфері, а й ваше право на гідну медицину!» — наголосила Ганна Іщенко.



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.