Пятница, 19 апреля, 2024
За границей
16.10.2020

Трамп вважає себе другим після Ісуса Христа за популярністю у світі

Президент США Дональд Трамп заявив, що за популярністю він поступається тільки Ісусу Христу. Про це повідомляє Інтерфакс Україна.

«Якось мені хтось сказав: «Ви найвідоміша людина у світі наразі». Я відповів, що це не так. А мої співрозмовники поцікавилися: «І хто ж більш відомий?». І я відповів: Ісус Христос», — розповів Трамп на мітингу у Грінвіллі (штат Північна Кароліна).

«І якщо подивитися на небо, то стане зрозуміло, що він (Ісус Христос — ІФ) лідирує з великим відривом», — додав президент США.

Трамп, оправився після коронавірусу, нині фактично щодня відвідує різні штати й проводить мітинги в рамках передвиборної кампанії. У своїх виступах перед прихильниками він традиційно критикує свого опонента, кандидата від демократів Джо Байдена.

Президентські вибори в США заплановано на 3 листопада 2020 року. Трамп, який представляє республіканців, претендує на переобрання. Його суперником буде демократ — колишній віце-президент США Джо Байден.

Трамп раніше заявив, що не вірить опитуванням, згідно з якими більшість американців надають перевагу Байдену.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.