Вторник, 19 марта, 2024
Киевские новости
17.10.2020

Тарас Панчій розповів, якою бачить свою практичну діяльність у статусі депутата

Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» у Голосіївському районі Тарас Панчій раніше працював у київській виконавчій владі та у бізнесі, — страховому та торговому. Він добре знає роботу депутатів та вважає її надзвичайно важливою. На переконання Панчія, кожен мікрорайон повинен мати свого депутата. Адже коли є представник території у Київраді, він може впливати на розвиток території, від нього залежить які об’єкти потраплять до програм розвитку.
Коли створюється соціально-економічна програма міста, депутат Київради, який представляє округ, вносить до програми важливі для району соціальні та економічні проекти, які включають ремонт та будівництво шкіл та дитсадочків, розвиток інфраструктури, і, навіть, ремонти у під’їздах, або заміну ліфтів. Це все закладається до бюджету міста, наступного року виконавча влада проводить тендер і виконуються відповідні роботи.
«У мене є можливість працювати у команді більшості, чий лідер – мер міста. Це дає переваги, але й посилює відповідальність: якщо я спрацюю погано, мені буде соромно перед мером та перед людьми, які доручили мені представляти їх інтереси. Але я вірю, що це мій політичний старт, що депутатські повноваження та інформаційні можливості дозволять мені допомогти жителям Голосіївського району», — запевнив Тарас Панчій.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.