Суббота, 20 апреля, 2024
Киевские новости
20.10.2020

Михайло Терентьєв: 128 нових дитячих майданчиків було обладнано у Печерському районі

Ні в кого не виникає сумнівів, що діти повинні рости здоровими, сильними, спритними та щасливими. Але у багатьох районах Києва дитячі майданчики все частіше перетворюються на місця, де малеча отримує серйозні травми. У Києві кожен п’ятий майданчик потребує заміни та ремонту.

Зовсім інша ситуація склалася у Печерському районі. За останні декілька років у дворах Печерського району Михайлом Терентьєвим та його командою було встановлено 128 нових дитячих майданчиків. Тепер там проводять час щасливі діти та їхні батьки.

Наразі триває процес встановлення майданчиків за трьома локаціями: Лабораторний провулок, 26А, Предслав’янська, 25 та Коновальця 15/3. Команда «Удару» не тільки ініціює та встановлює ігрове обладнання, але й контролює якість виконаних робіт підрядником. А іноді й самі особисто перевіряють його зручність для малечі.

«Я буду й надалі працювати у цьому напрямку, аби найменші мешканці Печерська мали змогу активно та безпечно гратись та фізично розвиватись, а кожен двір став зручним та комфортним місцем для прогулянок. Бережіть майданчики та підтримуйте чистоту і порядок!» — наголосив кандидат у депутати Київради від партії «Удар» у Печерському районі Михайло Терентьєв.         



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.