Четверг, 28 марта, 2024
Киевские новости
20.10.2020

Тарас Панчій хоче перетворити Голосіївський район на доглянутий парк

Голосіївський ліс, парки, сквери, багато інших красивих місць. Але, на жаль, вони зараз з ряду причин знаходяться у занедбаному стані. Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» у Голосіївському районі Тарас Панчій вважає своєю першочерговою задачею — максимально швидко надати таким місцям статус парків та скверів, закріпити земельні ділянки, передбачити кошти в бюджеті на їх утримання в належному стані.

«Адже коли будинок, в якому живуть, білять, підфарбовують і підтримають він виглядає добре, а коли його лише використовують, то все погано. До речі, у дерев бувають хвороби, якщо їх не лікувати, вони передаються. Але це можна та потрібно вчасно усунути», — підкреслив кандидат.

На території району працює багато компаній, за якими потрібно закріпити певну територію. Тарас Панчій вважає своєю задачею – залучати бізнес до безпосередньої життєдіяльності району. До того ж, на думку кандидата, коли люди збираються на толоку, спільно ставлять лавку або облаштовують клумбу, то потім цінують це і доглядають їх. А коли це не моє, хай відповідальний доглядає – зовсім інше ставлення.

«У нас унікальний район та унікальне місто, яке ми повинні зробити ще кращим, щоб залишити цю красу нашим дітям та внукам», — зазначив Панчій.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.