Суббота, 20 апреля, 2024
Киевские новости
21.10.2020

Михайло Терентьєв: Однією з головних моїх цілей є повне оновлення медичних закладів столиці

Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» у Печерському районі Михайло Терентьєв переконаний, що медична сфера столиці потребує підвищеної уваги. Потрібно реконструювати старі та будувати нові лікарні. «І я впевнений, що це реально можливо, адже ми не збавляємо темп, а крок за кроком проводимо якісну модернізацію медустанов, враховуючи потреби не тільки пацієнтів, але й лікарів та працівників, що зараз, у часи пандемії, є надважливим!» — зазначив Михайло Терентьєв.

За підтримки мера Києва відкрилось відремонтоване відділення екстреної медичної допомоги №8 на Якуба Коласа, 15А. «КП «Інженерний центр», яким я керую п’ятий рік поспіль, виступило замовником даних робіт, а результат, який ми отримали на сьогодні, – нове сучасне відділення – буде довгий час приносити неоціненну користь для киян», — повідомив кандидат.

Віталій Кличко особисто перевірив, як зробили капітальний ремонт, заглянув майже у кожен кабінет та дав високу оцінку побаченому.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.