Пятница, 29 марта, 2024
Киевские новости
21.10.2020

Ганна Іщенко: Зараз — час закінчити повне перезавантаження та змінити владу на місцях

Коментуючи послання Володимира Зеленського до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище України кандидат у депутати Київради від партії «Слуга народу» у Печерському районі Ганна Іщенко зазначила, що головний меседж Президента – «Держава має бути для людей”.

І це гасло, на переконання депутата, мають взяти на озброєння всі гілки та рівні влади. Державні установи — це сервіс, який обслуговує потреби людей. Зручний, надійний і швидкий.

Перші кроки для цього вже зроблені — є додаток “Дія”, який може повністю замінити цілу купу документів, а в майбутньому заплановано перевести 100% усіх державних послуг в онлайн. Тобто не буде більше жодних «папірців» і ходінь від кабінету до кабінету. Те саме стосується і судової системи. Вона повинна нарешті нормально запрацювати та стати надійним захисником для громадянина, його прав і майна.

Державні органи мають працювати виключно для забезпечення всіх потреб їхніх роботодавців — тобто людей, які їх обрали. Саме люди і якість їхнього життя є показником роботи влади.

«Рік тому ми зробили важливий крок, обравши Президента і Верховну Раду. Зараз — час закінчити повне перезавантаження і змінити владу на місцях», — наголосила Ганна Іщенко.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.