Пятница, 29 марта, 2024
Киевские новости
21.10.2020

Конопелько Микола: всі проблеми дарничан будуть вирішуватися системно

Кандидат у депутати Київради від партії «Слуга народу» Конопелько Микола завжди тримає руку на пульсі нагальних проблем Дарницького району. За останній час кандидат провів безліч зустрічей з мешканцями округу. От і сьогодні він зустрівся з мешканцями будинків на Гмирі 11, Срібнокільській 8А та 22А, що обговорити проблеми, які хвилюють людей.

Мешканці скаржилися на незадовільний стан дитячих та спортивних майданчиків, запаркованість дворів, дуже поганий стан житлового фонду. Окреме питання, яке постало під час розмови, — це складнощі з отриманням людьми безкоштовних ліків. «По усім проблемам вже працюємо над шляхами їх вирішення. Впевнений, що нам вдасться закрити ці питання злагодженою роботою нашої команди. Та навіть більше: команда «Слуги народу» докладе максимум зусиль, щоб такі проблеми вирішувалися системно», — запевнив Конопелько Микола.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.