Четверг, 25 апреля, 2024
Киевские новости
21.10.2020

Вадим Столар та Андрій Пальчевський стоять за фейком Гео Лероса, — блогер (ВІДЕО)

Проти партії «УДАР» та особисто Кличка діє організована політична група (ОПГ) Богдана, Столара, Вавриша і Ткаченка.

Про це у своєму відео-блозі розповів громадський діяч Ярослав Бондаренко.

Так він заявив, що Гео Лерос «прописався» на телеканалі нардепа від ОПЗЖ Столара Kyiv. Live. І там розповсюджує різні «фейки та вкиди» напередодні виборів.

«В хід пішов Гео Лерос зі швидко намальованим фейком під гучною назвою  «Як «УДАР» скуповує голоси по 300 гривень». До кандидата в депутати від «УДАРу» Михайла Терентьєва приходить якась людина, пізніше стає зрозуміло, що то провокатор, пропонує свої канали агітації. Не підкупу, а саме агітації. Пропонує агітацію зі своїм персоналом, ставить питання Теренстьєву з приводу нюансів агітації, підрахунку голосів, умов перемоги, отримує відповіді по програмі агітації та програмі кандидата і його досягнень за минулі роки. Не чує від кандидата нічого незаконного. Далі провокатор спілкується з якоюсь людиною, яку називає помічником кандидата, вони обговорюють знову агітацію та преміювання агітаторів, розуміємо, що жоден агітатор не працює безкоштовно і тут не йдеться про підкуп виборців. Крім того, так і не зрозуміло, з ким саме розмовляв провокатор. «УДАР» має всі підстави подати позов на Гео Лероса до суду за такі маніпуляції. Бо всі його дії – це заказуха», — розповідає Бондаренко.

Він стверджує, що після того, як Столара з поплічниками було усунуто від влади у столиці, вони намагаються повернути собі «годівницю». А підісланим провокатором був Крушельницький Ігор Валентинович, пов’язаний з двома будівельними фірмами «ТОВ МаЛак Т» та «Олтенія Транс», які брали участь в київських тендерах, програли і вирішили помститись Терентьєву, переконаний Бондаренко. Ці дії ініціює ОПГ Богдана за те, що вони не можуть доїти міський бюджет, а Лерос працює на відвертого кремлівського агента ГРУ Пальчевського (більше про провокацію можна довідатися з відео Ярослава Бондаренка).



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.