Вторник, 19 марта, 2024
Киевские новости
22.10.2020

Тарас Панчій: для мене немає неважливих проблем в окрузі

Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» у Голосіївському районі багато часу приділяє спілкуванню з мешканцями округу.
«На кожній зустрічі із мешканцями Голосіївського району я лишаю частинку себе, бо мені так само болять проблеми нашого Голосієва. Кожна проблема і пропозиція, що прозвучали на зустрічах із голосіївцями, були запротокольовані», — розповідає кандидат.
Тарас Панчій взяв під особистий контроль питання благоустрою території після прокладання теплотраси на вул. Заболотного, 6 та хід робіт з облаштування скверу на вулиці Писаржевського, 8, 8А.
А після зустрічі із мешканцями житлових будинків на вулиці Заболотного 54, 58, 60, 62, добавив до списку своїх справ ремонт дощової каналізації, наповнення свіжим піском дворових пісочниць на дитячих майданчиках та інші нагальні питання, що можуть покращити якість життя у Голосіївському районі. Особисто вивчив проблеми новобудов району після зустрічі з мешканцями на вулиці Глушкова 9А-Д. А там проблем чимало: протікання даху, тріщини, відсутність дренажної системи і схеми обігу повітря, хаотичне з’єднання комунікацій, будівництво дороги для виїзду на вулицю Заболотного та багато інших питань, над якими має працювати команда партії «УДАР».
«Протоколи, до яких внесені проблеми району, підписані з активістами мікрорайонів і будуть моїм планом дій на найближчий час. Вони стануть основою для подальшого їх внесення до соціально-економічної програми розвитку Києва», — запевнив Тарас Панчій.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.