Четверг, 28 марта, 2024
Киевские новости
23.10.2020

Тарас Панчій: тільки від нас з вами залежить, яким буде майбутнє нашого міста

Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» закликав киян та мешканців району обов’язково взяти участь у виборах мера Києва та депутатів до Київської міської ради. «Усі ми хочемо, щоб Київ впевнено дивився у завтрашній день, а проблеми киян вирішувалися швидко й ефективно. Тому потрібно об’єднатися навколо єдиної конструктивної сили – команди «Удар». Давайте зробимо єдино правильний вибір, виходячи саме з цих позицій», — наголосив Тарас Панчій.
Тарас Панчій також зазначив, що на цих виборах буде багато чого нового.
На виборчих дільницях кияни отримають два бюлетені: зі списком кандидатів у мери та до міської ради. Відтепер бюлетень складається з двох частин — переліку партій та кандидатів від партій. При голосуванні потрібно буде поставити позначку навпроти певної політсили, а потім вписати цифру конкретного кандидата. При цьому ліворуч у бюлетені буде перелік партій. Посередині – два квадратики для позначок. Праворуч міститиметься пронумерований перелік кандидатів від цієї партії. Спочатку треба обирати партію та поставити позначку (23) в першому квадраті для волевиявлення за партію. До другого квадрату вписати номер кандидата (наприклад, Тарас Панчій — 02), якому надаєте перевагу.
«Місцеві вибори – це наш шанс обрати депутатів, котрі знають, яким має бути сучасне місто. Знають всі його болючі питання та мають чітке бачення їх вирішення. Давайте не будемо байдужими, адже ми обираємо майбутнє нашого міста на найближчі п’ять років. І тільки від нас з вами залежить, яким воно буде!» — наголосив Тарас Панчій.
Кандидат також звернувся до виборців із проханням, не забувати про те, що в країні лютує епідемія коронавірусу. «Йдучи на виборчу дільницю, не забудьте надягти маску та взяти з собою ручку. Бережіть себе та своїх близьких», — зазначив Тарас Панчій.

источник: dnepr.ua



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.