Вторник, 19 марта, 2024
Главные новости
23.10.2020

Михайло Терентьєв: Майбутнє Києва – у ваших руках

Вже в цю неділю, 25 жовтня, відбудуться вибори мера столиці та депутатів Київської міської ради. Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» Михайло Терентьєв закликав киян прийти на виборчі дільниці та обрати шлях розвитку міста на наступні п’ять років. «Тільки від нас з вами залежить, яким буде наше місто», — наголосив кандидат.

Також Михайло Терентьєв нагадав, що на цих виборах буде багато нового.

На виборчих дільницях кияни отримають два бюлетені: зі списком кандидатів у мери та до міської ради. Відтепер бюлетень складається з двох частин — переліку партій та кандидатів від партій. При голосуванні потрібно буде поставити позначку навпроти певної політсили, а потім вписати цифру конкретного кандидата. При цьому ліворуч у бюлетені буде перелік партій. Посередині – два квадратики для позначок. Праворуч міститиметься пронумерований перелік кандидатів від цієї партії. Спочатку треба обрати партію та поставити позначку в першому квадраті для волевиявлення за партію. До другого квадрату вписати номер кандидата, якого ви вибрали.

Зараз в Україні лютує епідемія коронавірусу. Аби не наражатися на небезпеку потрібно:

▫️ Приходити на виборчу дільницю обов’язково у масці

▫️ Обробляти руки антисептиком

▫️ Мати при собі ручку

▫️ Зберігати дистанцію

▫️ Паспорт не передавати, а показувати

▫️ Приходити на голосування у першій половині дня, аби уникнути великого скупчення людей.

источник: dnepr.ua



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.