Суббота, 20 апреля, 2024
Киевские новости
23.10.2020

Ганна Іщенко: Майбутнє нашого міста залежить від нашого з вами вибору

Напередодні виборів кандидат у депутати від партії «Слуга народу» Ганна Іщенко звернулась до своїх виборців:

«Я хочу подякувати всім, хто був поруч у цей період. Хто допомагав, підтримував і навіть критикував – бо це зробило і мене, і мою команду кращими.

Дякую всім, хто слідкував за мною онлайн, хто приходив поспілкуватися особисто.

Для мене – це перші вибори, коли я балотуюся в депутати.

Я ніколи не була у владі. Я розумію людей, які в коментарях пишуть, що “перед виборами всі багато обіцяють, а потім нічого не роблять”. Але підкреслюю, що я не була депутатом і жодних пустих обіцянок раніше не давала. Упевнена, що мої навички і досвід моєї команди дозволять змінити Київ на краще. Зробити столицю містом, де хочеться жити!

Власне, тепер я сама йду у владу – бо втомилася від пустих обіцянок, якими нас годували роками.

Тому зараз – нагода це все змінити.

25 жовтня вирішується доля кожного з нас на наступні п’ять років. І це не перебільшення. Від того, який вибір ми зробимо, буде залежати майбутнє нашого міста. Я справді все своє життя допомагаю людям і зараз хочу робити це ще ефективніше – маючи владні повноваження. Підтримайте!»

Ганна Іщенко також зазначила, що на цих виборах буде багато чого нового.

На виборчих дільницях кияни отримають два бюлетені: зі списком кандидатів у мери та до міської ради. Відтепер бюлетень складається з двох частин — переліку партій та кандидатів від партій. При голосуванні потрібно буде поставити позначку навпроти певної політсили, а потім вписати цифру конкретного кандидата. При цьому ліворуч у бюлетені буде перелік партій. Посередині – два квадратики для позначок. Праворуч міститиметься пронумерований перелік кандидатів від цієї партії. Спочатку треба обирати партію та поставити позначку (22) в першому квадраті для волевиявлення за партію. До другого квадрату вписати номер кандидата (наприклад, Ганна Іщенко — 01), якому надаєте перевагу.

Місцеві вибори – це наш шанс обрати депутатів, котрі розуміють, яким має бути сучасне місто. Знають всі його болючі питання та мають чітке бачення їх вирішення.

источник: dnepr.ua



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.