Суббота, 20 апреля, 2024
Киевские новости
23.10.2020

Конопелько Микола: вибори 25 жовтня — шанс закінчити повне перезавантаження влади, яке розпочалося з обрання Президента

Цієї неділі в Україні відбудуться вибори мерів міст та депутатів міських рад.

Кандидат у депутати Київради від партії «Слуга народу» подякував мешканців району за підтримку:

«За весь період передвиборчої кампанії я отримав вражаючу підтримку від знайомих, колег, а головне — мешканців Дарницького району. Тому, я хочу подякувати всім за добрі слова, поради та небайдужість до нашого рідного міста. Щоразу зустрічі з виборцями показували, що в Києві живуть розумні, щирі та відповідальні люди, які вірять у його розвиток.

Щоразу я відчував себе частиною цієї громади, адже також готовий докладати всі свої зусилля та досвід, аби зробити столицю зовсім іншою.

Я не був у владі і нинішнє рішення балотуватися — бажання розірвати ланцюг пустих обіцянок, якими нас роками годують старі політики. «Слуга народу» не представлена на місцевому рівні і нинішні вибори — нагода завершити повне перезавантаження влади в державі.»

Конопелько Микола також нагадав українцям, що ці вибори пройдуть вже за новою системою. Кожен киянин отримає два бюлетені для голосування: зі списком кандидатів у мери та до міської ради. Бюлетень складається з двох частин — переліку партій та кандидатів від партій. При голосуванні потрібно буде поставити позначку навпроти певної політсили, а потім вписати цифру конкретного кандидата. При цьому ліворуч у бюлетені буде перелік партій. Посередині – два квадратики для позначок. Праворуч міститиметься пронумерований перелік кандидатів від цієї партії. Спочатку треба обирати партію та поставити позначку (22) в першому квадраті для волевиявлення за партію. До другого квадрату вписати номер кандидата (наприклад, Конопелько Микола — 02), якому надаєте перевагу.

«25 жовтня — у кожного є можливість зробити свідомий вибір та нарешті розпочати реальні зміни — уже на місцевому рівні. Я також до них готовий і прошу вашої підтримки», — наголосив Конопелько Микола.

источник: dnepr.ua



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.