Четверг, 18 апреля, 2024
Киевские новости
23.10.2020

Леся Забуранна закликала дарничан підтримати Конопелько Миколу

25 жовтня в Україні відбудуться вибори мерів міст та депутатів міських рад.

Довгий час нашої країною керували люди, які на перший план ставили власні інтереси та власну кишеню. Врешті-решт українцям це набридло і вони вирішили змінити ситуацію.

Спочатку обрали Президента, якому ця країна не байдужа. Потім привели до парламенту абсолютно нових політиків, не пов’язаних зі схемами та корупцією.

Депутат Верховної Ради від партії «Слуга народу» Леся Забуранна впевнена, що саме зараз настав час перезавантажити місцеву владу і привести на посади професійних, чесних та сильних людей, які хочуть і будуть працювати на громаду.

«Саме тому я закликаю підтримати Конопелько Микола, який балотується у депутати міської ради Києва від Дарницького району під номером 2. Я з ним давно знайома та багато працюю разом. Це досвідчена та рішуча людина, але головне — він дуже переймається за наше місто та район і дійсно хоче змінити його на краще. Це природне бажання, адже Микола багато працює для Дарницького району, знає найболючіші проблеми, та має шляхи їх вирішення. Тому його рішення йти у місцеві депутати є послідовним та логічним. Нам потрібні такі люди, які знають що і як треба робити, аби розвивати наш район.

Але зараз йому необхідна ваша підтримка та ваші голоси. Закликаю усіх жителів Дарницького району 25 жовтня прийти до виборчих дільниць та обрати людину, яка наступні роки буде представляти виключно інтереси мешканців району! Буде працювати над тим, щоб Дарницький район став сучасним та комфортним для людей, які тут живуть!» — закликала Леся Забуранна.

источник: dnepr.ua



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.