Вторник, 16 апреля, 2024
Киевские новости
23.10.2020

Голова Комітету виборців України повідомив про масштабні знищення агітматеріалів кандидатів

Голова Комітету виборців Олексій Кошель повідомив під час брифінгу, що цьогорічна передвиборча кампанія стала найпроблемнішою в історій України.

У Києві були зафіксовані наймасштабніші знищення агітматеріалів кандидатів. Щоб проілюструвати ситуацію Кошель розповів про те що відбувалося на 6 окрузі столиці. За його словами, кандидат у депутати від партії «Слуга народу» у Дніпровському районі Юлія Палійчук звернулась до правоохоронних органів із заявою, що на її агітаційні намети протягом передвиборчої кампанії було здійснено понад 50 нападів, деякі з використанням ножів. Також було зафіксовано два факти погроз волонтерам. По цим фактам були розпочаті два кримінальних провадження.

Така сама ситуація спостерігається й у інших районах міста. За перемогу на виборах деякі не доброчесні кандидати готові на все.

Раніше повідомлялось, у Дарницькому районі зловмисники неодноразово нападали на агітаційні конструкції кандидата у депутати Київради від партії «Слуга народу» Конопелька Миколи.

источник: dnepr.ua



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.