Пятница, 26 апреля, 2024
Новости
07.09.2020

Законопроект Мін’юсту для запобігання стягненню $350 млн із ПриватБанку зареєстровано у ВР

Народний депутат Юрій Камельчук (фракція «Слуга народу») зареєстрував у Верховній Раді законопроект №4064, ініційований Міністерством юстиції з метою запобігання стягненню $350 млн із ПриватБанку (Київ), повідомив міністр юстиції Денис Малюська у Facebook у понеділок.

«Народний депутат Камельчук зареєстрував законопроект #4064, який унеможливлює нахабну та протизаконну крадіжку 10 мільярдів державних коштів.»

апдейт по справі Привату та ухвалі судді Вовка.народний депутат Камельчук зареєстрував законопроект #4064, який…

Опубліковано Denis Malyuska Понеділок, 7 вересня 2020 р.

Нагадаємо, раніше Міністр юстиції писав: «Печерський районний суд (суддя Вовк) виніс ухвалу, за якою з Приватбанку на користь шести «британських» компаній, афілійованих з братами Суркісами, має бути стягнено близько ДЕСЯТИ МІЛЬЯРДІВ гривень. Ухвала незаконна, нахабна та безглузда, про що вже багато було сказано. АЛЕ – судові рішення є обов’зковими до виконання. Очікувати на розгляд апеляції/касації – довго і позитивний результат розгляду далеко не гарантований. Тому ми підготували законопроект, який надає можливість не здійснювати примусове виконання цієї ухвали.

ВАЖЛИВО📢‼️‼️‼️друзі, потрібна допомога.як я уже писав кілька разів раніше, Печерський районний суд (суддя Вовк)…

Опубліковано Denis Malyuska Пʼятниця, 4 вересня 2020 р.


Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.

Теги: Новости