Вторник, 19 марта, 2024
Киевские новости
05.10.2020

Тарас Панчій запропонував шлях вирішення транспортних проблем Голосіївського району столиці

Одна з найболючіших проблем Голосіївського району – перевантажений транспортний потік. Специфіка району полягає в тому, що він межує з областю. Зараз кожного ранку до Києва заїжджають 800-900 тисяч людей, а ввечері виїжджають. До району потік автівок йде з декількох напрямків: з Одеської траси, зі Столичного шосе, з Кільцевої дороги, тощо. Люди лишають свої авто біля станцій метро, у подвір’ях житлових будинків, на вулицях та міжквартальних проїздах. І це спричиняє безліч незручностей для мешканців району. Проблема існує вже не один рік, і з кожним роком вона набирає все більших масштабів. Район буквально задихається від автівок.

«Треба зробити так, щоб людина заїхала до міста, залишила машину на паркінгу і далі пересувалася громадським транспортом. І для цього у людини повинна бути певна мотивація залишати автомобіль у таких місцях. Це допоможе нам зменшити інтенсивність руху транспорту та звільнити життєвий простір для мешканців району», — вважає кандидат у депутати від партії «Удар» у Голосіївському районі Тарас Панчій.

Міська влада на чолі з мером вже працює над вирішенням цього питання. Тарас Панчій назвав три обов’язкових кроки до вирішення цієї проблеми:

— розробити грамотну схему організації дорожнього руху;

— побудувати перехоплюючи паркінги;

— запустити комфортний та зручний громадський транспорт.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.