Пятница, 29 марта, 2024
Власть
23.11.2020

Податківці викрили шахрайську схему на ринку цінних паперів на 21 мільйон

У результаті аналізу та моніторингу операцій з цінними паперами податківці викрили шахрайську схему на позабіржовому ринку цінних паперів на суму більше 21 млн гривень.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на  прес-службу ДПС.

«У результаті аналізу та моніторингу операцій з цінними паперами встановлено, що низкою суб’єктів господарської діяльності проведені операції з купівлі-продажу акцій в документарній формі. При цьому їх реєстрацію було скасовано ще в 2009 році рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку», — йдеться у повідомленні.

«Наразі ГУ ДФС  у Запорізькій області вживаються заходи з порушення кримінального провадження та зупинення обігу «сміттєвих» цінних паперів», — додали у відомстві.

Інформацію про факти зловживання на ринку цінних паперів направили до Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку для відповідного реагування.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.